Opzoek naar adult backlinks?


Bent u opzoek naar adult backlinks voor u adult website? Wel dan hebben wij wat u zoekt. Zoals de meeste adult webmasters wel weten bestaat er linkex. Linkex is een programma dat je kan toevoegen aan u website. Hiermee kunnen andere webmasters makkelijk en snel een link ruilen met u website. Echter wordt linkex voornamelijk gebruikt voor de adult niche en daarom ben ik hiermee gaan werken voor mijn persoonlijk adult netwerk en dit met groot succes.


Wij bieden u de keuze om 3 lijsten aan te schaffen. Lijst 1 bevat 15 linkex weblinkjes, lijst 2 bied u 50 linkex weblinkjes en lijst 3 zijn 113 linkex weblinkjes. Wanneer u naar de link gaat kan u simpelweg een kleine html code overnemen. Die plaatst u op uw website. Wanneer deze geplaatst is kan u uw eigen gegevens van u backlink invullen en u backlink laten toevoegen. Wanneer de link goed geplaatst is op u website zal jouw backlink automatisch worden toegevoegd aan de adult website waarmee u de linkruil aangaat.


De kracht van deze adult backlinks.


Bij linkex heb je enkele mogelijkheden dat je kan toevoegen. Zo kunnen webmasters bijvoorbeeld kiezen om enkel een backlink op te nemen op de index. Dan ben jij verplicht om op jouw index site een backlink op te nemen, anders kan u nooit de link ruilen. Ook kan de webmaster die linkex op zijn website heeft kiezen voor een minimale PR. Dan heb jij op de pagina waar u de backlink opneemt een PR nodig. Heb jij geen PR op deze pagina kan je geen linkruil uitwisselen.


Deze 3 lijsten bevatten enkel sterke backlinks. U kan de link opnemen op welke pagina dan ook. Zo kan u bijvoorbeeld een pagina aanmaken, hier alle rommel linkjes op zetten en u bezoekers geen toegang geven aan deze pagina. Vervolgens kan u backlinks genereren op de websites waarvan u al een backlink hebt opgenomen. Al deze lijsten zijn getest door ons en bovendien bevatten bijna alle linkjes .be of .nl websites. Het zijn al zeker en vast allemaal Nederlandstalige websites. Voor jouw dus vele sterke backlinks.


Onze pakketten adult backlinks.


Wij hebben hiervan 3 pakketten samengesteld. Een pakket van 15 , 50 en 113 backlinks. Let wel op. Wanneer u eerst de lijst van 15 weblinkjes zou afnemen en vervolgens de lijst van 50 of 113 backlinks, dan zal je dus de eerste 15 backlinks in deze lijst al hebben. Elke lijst bevat geen unieke backlinks. Wij raden aan om direct de lijst van 113 backlinks aan te schaffen, maar het is mogelijk om eerst te testen met een kleiner pakket.


Pakket 1 Pakket 2 Pakket 3
backlink kopen link kopen links kopen
- 15 adult backlinks - 50 adult backlinks - 113 adult backlinks
- 2 euro - 5 euro - 10 euro

Via bovenstaande buttons kan u doorgaan om de backlink pakketten aan te kopen. U krijgt eerst de vraag om uw persoonlijke gegevens in te vullen. Deze zijn nodig om de factuur op te maken. Vervolgens kan u doorgaan met afrekenen. Na de betaling zal u jouw pakket ontvangen op jouw ingegeven email adres. Nog problemen? Stel ze via ons contact formulier.