Uw bedrijfswebsite laten ontwikkelen door 7nu.


Heeft u een bedrijf en bent u opzoek naar een website voor u bedrijf? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij kunnen niet alleen de website leveren, maar ook een levenslang onderhoud van u website. Bovendien zijn wij experts in het behalen van potentiële klanten naar u website waardoor u bedrijf snel naam zal krijgen in de online wereld.


Meer informatie omtrent de bedrijfswebsite.


Zelf maken wij de bedrijfswebsites via het cms systeem WordPress. Dankzij WordPress te gebruiken kunnen wij u een online login bezorgen waarmee u heel u website kan aanpassen en zelf onderhouden. Wilt u een nieuwe dienst of product toevoegen aan u website? Dan kan u makkelijk via de online login een eigen pagina aanmaken, de tekst eraan toevoegen met foto`s , filmpjes of andere wensen die u heeft en alles zelf online zetten. Zo verlies je als bedrijf geen kostbare en bespaar je een scripter die dit anders handmatig moet gaan toevoegen en betaald worden.


Voorbeelden van eerder gemaakte bedrijfswebsites.


Zelf maken wij met regelmaat websites voor eigen gebruik. Ook wordt ons vaak de vraag gesteld of wij ook websites kunnen maken evenals de SEO direct te onderhouden. Dit kunnen wij beiden en bieden wij nu ook aan. Een mooi voorbeeld van een bedrijfswebsite is de website van ASV security. Dit is een Belgische camera beveiligings-firma die over heel België zijn diensten levert. Een website was voordien taboe. Nu de overstap gemaakt is merken ze een grote vooruitgang in de aanvraag van security diensten.


De prijs van een bedrijfswebsite.


Er hangt geen vaste prijs aan een bedrijfswebsite omdat elke website zijn unieke functies en wensen heeft. De prijs wordt bepaald naar gelang de wensen die u heeft. Dit zijn punten die ik zeker aanraad welke een goede bedrijfswebsite moet hebben.


  • Informatieve pagina`s over de diensten.
  • Een contact / offerte formulier.
  • Een mooi uiterlijk. Hoe mooier, hoe meer potentiële klanten je kan lokken.
  • Nieuwsbrief ( Als je veel acties geeft ).
  • Twitter en facebook integratie ( Ook perfect voor acties ).
  • Bedrijfsfilmpje laten maken.

Wanneer je hier tijd in wil steken raad ik de laatste 3 puntjes toch aan, anders haal je er meer negatieve reclame mee dan positieve. Dat is de keuze die jijzelf moet maken. Wij kunnen al deze diensten leveren inclusief het SEO vriendelijk opbouwen van jouw website waardoor je makkelijker en beter gevonden wordt in google evenals de webteksten. Deze kunnen wij ook opmaken.


Interesse in een bedrijfswebsite?

Heeft u interesse in een bedrijfswebsite? Neem gerust contact op via het mail formulier. Wij geven mail en skype ondersteuning.