7nu, Uw partner is SEO diensten en websites.


Wij van 7nu hebben ons in de laatste 8 jaar gespecialiseerd in het SEO optimaliseren van websites in google en andere zoekrobots. De eerste jaren is er enorm getest met eigen projecten en zelf gemaakte netwerken. Dit tot wij er zeker van waren dat wat wij aanbieden kwaliteit is! Al deze netwerken beheren wij nog en gebruiken wij om uw diensten te promoten en backlinks aan te bieden wanneer wij ook uw linkbuilding onderhouden.


Het onderhouden van uw website in de zoekrobots.


Zo onderhouden wij onze klanten hun projecten volledig. Stap 1 is gaan kijken wat allemaal mogelijk is. Wanneer wij aan uw SEO werken zal in eerste instantie de website worden geoptimaliseerd, dit gaat gepaard met ook enkele visuele aanpassingen zoals de context , foto`s en noem maar op. In overleg kijken wij eerst wat mogelijk is en waar wij mogen aan werken. Nadien zullen wij u website stap per stap gaan optimaliseren en al linkbuilding toedienen aan de website. Nadien onderhouden wij de behaalde posities in google met sterke linkbuilding en gaan steeds opzoek naar nieuwe keywords waar wij mee kunnen werken. Interesse in onze diensten? Kijk gerust eens op onze volledige seo aanbieding.


Nog geen website voor uw bedrijf?


Heeft u een bedrijf waarmee u diensten levert? Dan mag je de dag van vandaag echt niet meer achter lopen met een website. Ook hier hebben wij ons enorm in verdiept en kunnen u altijd een opmaat website aanbieden welke wij tevens voor u volledig kunnen onderhouden.

Bij het opzetten van zulke bedrijfswebsites houden wij altijd rekening met de klant evenals met jou! Wij voorzien elke website met een WordPress CMS systeem, hiermee kan jijzelf online inloggen op jouw website en alles kan aanpassen naar wens. Moest u eens zelf snel een nieuwe pagina willen toevoegen op de website, dan volstaat het om in te loggen, te klikken op nieuwe pagina aanmaken, de tekst en foto`s toe te voegen en klaar. Echter geven wij hiervoor totale ondersteuning.


Wat kosten de diensten van 7nu?


De diensten van 7nu zijn meestal volledig op maat. Vandaar dat er geen vaste prijzen hangen aan onze diensten die wij aanbieden. Voor SEO en linkbuilding geven wij de klant volledig zelf de keuze. Zo kunnen er elke maand nieuwe uren worden ingekocht welke wij zo nuttig mogelijk besteden aan optimalisatie. Omdat SEO iets is wat moet onderhouden worden bieden wij dit aan per maand. U hangt aan geen enkel contract vast. Nadat de diensten betaald zijn worden ze altijd uitgevoerd en wenst u de maand hierna geen gebruik meer te maken van onze diensten, dan zal u ook geen nieuwe factuur toegestuurd krijgen. Om toch al een idee te krijgen van de prijs kan u rekenen aan €35 per uur excl. BTW. Interesse in onze diensten? Het staat je steeds vrij om vrijblijvend contact op te nemen via het contact formulier.

Onze e-book checklisten.
Seo checklist

Pas onze seo checklist toe op jouw website en kom beslis hoger in google. Dit is onze top verkoop e-book!


Adult backlinks checklist

Voor adult webmasters is dit de perfecte e-book om snel vele matige adult backlinks te creëren.

Startklare websites.
Startpagina script

Ons startpagina script bevat vele opties om zelf uw eigen startpagina netwerk op te richten zoals startpagina.nl


Adult script

Via ons adult script start u meteen met uw eigen adult webshop lopend op affiliatie.

Hoe je hoger komt in google.
Keyword onderzoek

Een goede seo start altijd met een keyword onderzoek. Dit is dus een heel belangrijke stap.


Seo optimalisatie

Vervolgens wordt de website on-page seo vriendelijk gemaakt. Wij leggen enkele hele belangrijke seo punten uit.


Linkbuilding

Om af te sluiten voor een perfecte seo gaan we linkbuilden. Door gerichte niche backlinks te verzamelen geraak je veel hoger in google.