U website online zetten en houden.


Zelf krijgen wij vele aanvragen omtrent het online zetten van personen hun scripts en websites evenals of wij ook hosting aanbieden. Dit doen wij sinds heden ook.


Wij nemen voor u alles uit handen. Zelf plaatsen wij alles online en zorgen ervoor dat alles netjes loopt en online blijft staan. U hoeft zich verder van niets iets aan te trekken of kopzorgen te maken met welke functies u rekening dient te houden om u website optimaal te runnen als met welk besturingsprogramma u uw serverpakket het beste instelt. Wij regelen alles!


Nadat de betaling voldaan is krijgt u van ons de FTP login gegevens. Zo heeft u alle rechten over de volledige website. Zelf hebben wij al vele klanten over de vloer gekregen welke elders een website met hosting hebben laten maken, maar zonder dat ze het wisten hadden ze geen rechten over de scripts zelf. Wanneer je dan niet verlengt ben je ook je website kwijt. Dat zal u bij ons nooit voor hebben.


Wat kost hosting bij 7nu.


Hosting is ook op maat bij ons. Wij zijn helemaal geen hosting bedrijf en daar kan u net de voordelen van meepikken. Grote hosting partijen kunnen tegen enorme lage prijzen je website online zetten. Echter ben jij maar 1 van die 100den tot 1000den andere klanten op die server. Met dat er zodanig veel websites gehost staan op 1 server met standaardinstellingen waarop alle sites wel werken kunnen zij deze lage prijzen hanteren.


Echter is dit natuurlijk niet optimaal. Door de enorme opvulling van de server kan er al snel iets mis gaan wat de server offline zal doen vallen. Alle sites die er dan op staan vallen simpelweg offline tot dat alles is opgelost. Dit zal u bij ons nooit voorhebben! Omdat wij enkel hosting aanbieden aan klanten van ons zullen wij nooit meer dan 35% van onze capaciteit verbruiken waardoor elke site netjes online kan gehouden worden.


Zoals eerder ook gezegd hebben wij geen standaard serverinstellingen. Wij zijn hier zelf aan gaan werken en hebben hierdoor de snelheid van de server enorm naar boven kunnen trekken. Je website zal bij ons dus sneller laden wat zal leiden tot een minder groot aantal weg klikkende bezoekers door een te lange laadtijd van jouw website.


Hosting bestellen.


Heeft u interesse om een hosting pakket aan te schaffen bij 7nu? Neem dan gerust contact op met ons via het contact formulier.