Opzoek naar linkbuilding?


linkbuilding specialist

Bent u opzoek naar een goed sterk linkbuilding profiel? Maar heeft u zelf de tijd of kennis niet om een sterke linkbuilding structuur neer te plaatsen op u linkbuilding profiel? Dan bieden wij jouw onze pakketten aan die ervoor zorgen om u positie in google te verbeteren.


Onze linkbuilding mogelijkheden.


Wij hebben enkele voorbeelden van onze linkbuilding pakketten die wij aanbieden aan onze klanten. Om een sterk linkbuilding profiel te creëren is het belangrijk om verschillende methodes van linkbuilding toe te passen. Er bestaan op het internet tal van opties om tegen een lage prijs enkele 100den tot 1000den backlinks in te kopen. Uiteraard wordt dit door google aanzien als SPAM en zal u na verloop van tijd volledig verwijderd worden uit de SERPS van google en zal u geen bezoekers meer halen vanuit google. Daarom raden wij ten alle tijden af om te werken met één dergelijke tool. Handmatige linkbuilding is de enige linkbuilding die google apprecieert en positief zal beoordelen in zijn ranking. Om u linkbuilding structuur nu zo sterk mogelijk te maken bieden wij verschillende soorten linkbuilding aan.


Volledige linkbuilding laten uitbesteden bij 7nu.


Neem bij 7nu uw linkbuilding diensten en merk de positieve evolutie zoals deze moet zijn. Wij werken enkel aan handmatige linkbuilding en zorgen ervoor dat deze enorm gevarieerd is. Dit is namelijk enorm belangrijk, want alles moet er zo natuurlijk mogelijk uitzien. U hoeft zelf niets meer te doen, wij onderhouden alles en bezorgen u elke maand afgeleverde rapporten met de vooruitgang van u website evenals de geplaatst backlinks.


Onze werkmethode.


Zelf ben ik al 7 jaar actief in de SEO wereld. Zelf heb ik enorm getest met eigen kleine websites en netwerken. Hier heb ik veel uit geleerd, maar worden nog steeds gebruikt om echte kwaliteit linkbuilding te leveren aan onze klanten.


Zelf gaan wij in eerste instantie opzoek naar de echte top backlinks. Dit zijn backlink op index pages en context pagina`s op gerelateerde websites en liefst nog een website welke zelf al hoog rankt in google. Dan weet je zeker dat deze website waardevol is en heeft je backlink veel meer kracht. Echter moet er natuurlijk wel wat tegenover gesteld worden. Daarom is mijn eigen netwerk er. Zelf heb ik een 50 tal websites waar ik een terug link op kan plaatsen. Op die manier ontstaan one way backlinks naar jouw website van echte waardevolle websites.


Natuurlijk moeten er nog andere backlinks geplaatst worden, want anders ziet google direct dat dit niet natuurlijk komt. Iets dat veel gedeeld wordt in de wereld wordt op allerlei kanalen gedeeld. Als google merkt dat je op 1 kanaal promoot dan is dat tegen hun regels en kan je een ban oplopen. Daarom de variatie in het linkbuilding profiel. Andere backlinks die wij gaan zoeken zijn bijvoorbeeld: forum backlinks , startpagina backlinks , sterke artikels schrijven op artikel directory websites , youtube backlink , facebook , twitter en ga zo maar verder.


Hoe linkbuilding aanschaffen bij 7nu?

Met dat elke website uniek is of op zijn minst toch zou moeten zijn is het linkbuilding profiel altijd anders. Echter bied dat voor u geen enkel probleem. Wij hebben heel veel ervaring in kunnen zowat elke niche aan zolang het Nederlands blijft. Vanaf we beginnen werken met andere talen wordt het hele proces verlegd. Daar ben ik ervaring in aan het opdoen, maar bied ik momenteel nog niet aan.


Bij ons kan u elke maand opnieuw een nieuw linkbuilding / seo pakket afnemen. U betaald bij ons per uur en wij onderhouden in die uren alles. U dient minimaal 5 uur af te nemen per maand en er kan elke maand nadien weer nieuwe uren worden ingekocht. U hangt aan geen enkel contract dan ook vast. Dit omdat wij weten dat het grote deel van onze klanten blijven terugkomen na het zien van de statistieken in bezoekersaantallen en stijging van de inkomsten. U kan zelf het aantal uren kiezen per maand wat varieert tussen 5 en 100 uur per maand bij de bestaande klanten. 1 uur SEO / linkbuilding kost €35 en de eerste maand dient er wel minimaal 10 uur ingekocht te worden. Dit met dat wij alles nog moeten bestuderen en analyseren. Dit kost ook weer heel wat tijd en met 5 uur komen we dan amper toe aan seo en linkbuilding optimalisatie zelf wat ook niet de bedoeling is wanneer dit aangekocht is.


Wij geven volledige ondersteuning via mail en skype. Neem gerust contact op met ons via het contact formulier.


PS: Wij raden altijd aan om eerst de SEO volledig in orde te zetten vooraleer we starten met linkbuilding. Dit heeft meer waarde, want SEO / linkbuilding moet je bekijken op het lange termijn.


Ook nog een goede tip die ik zeker wil meegeven. Wanneer je de ene maand veel aan SEO / linkbuilding werkt en de maand nadien niets meer doet merkt google ook dat dit dus niet natuurlijk was. Dat zal je uiteindelijk ook merken aan je bezoekers statistieken. Vandaar dat u elke maand nieuwe uren kan inboeken om nieuwe keywords naar boven te krijgen en bestaande keywords op 1 te houden.