Wie zijn wij?


7nu.net is opgericht door Michaƫl De Wever als zelfstandig bijberoep. Vanuit deze naam worden alle klanten aangesproken en wordt dus ook gebruikt als bedrijfsnaam.


In mijn hoofdberoep ben ik SEOer bij lamosca.be. Daar werk ik halftijds en richt mij voor de rest volledig op mijn klantennetwerk en eigen online projectjes. De kennis ligt hem vooral op SEO gebied, maar ook van kleinere websites en uitgebouwde websites in WordPress heb ik zeker genoeg kaas gegeten.


Waarom kiezen voor 7nu.


Wanneer u gebruikt maakt van de diensten van 7nu bent u zeker dat er totale ondersteuning wordt geboden en dat wij u behandelen als mensen en niet als broodwinst! SEO is bij mij ontstaan vanuit een hobby waaruit ik mijn beroep heb kunnen maken en vandaar de grote passie om van elk project een tof en winstgevend project te maken. Stel u volledig plan voor aan ons en wij denken met u mee. Wij weten immers wat verkeer lokt en wat niet en zeggen ook waar de knelpunten liggen. Gedaan met proberen en zien wat het oplevert, wij doen dit voor u!


Vrijblijvend contact opnemen.


Voor alles omtrent SEO en websites in het algemeen kan u vrijblijvend contact openemen via het contact formulier.