Hoe moet ik mijn website seo optimaliseren?


seo optimalisatie

U website SEO vriendelijk maken is nodig wanneer u met u website hoog in google wil komen te staan. Om u website SEO vriendelijk te maken heb je heel veel puntjes waar je aan kan werken. De belangrijkste puntjes beschrijf ik hieronder.


Puntje 1: Het gebruik van titel tags. Het gebruik van de titel tag is een heel belangrijk puntje. De titel tag geeft een titel weer aan google en deze geeft google een heel sterke waarde toe. Zorgt dat minstens 1 van u keywords gebruikt wordt in u titel tag.


Puntje 2: Het gebruik van h1 tot h6 tags.Wanneer je informatie schrijft voor jouw website gebruik dan zeker verschillende titels in u website. Voor elke titel zet u een h tag. Titel 1 is dan h1 , titel 2 wordt dan h2 en verder. Google geeft meer waarde toe aan h1 dan h2 dus dit speelt ook een rol. Echter mag u de h tags niet meermaals gebruiken. Per pagina dus maar 1 h1 tag, 1 h2 tag en zo verder.


Puntje 3: Het gebruik van de meta keyword tag.Op elke pagina kan u een meta keyword tag plaatsen. Hierin kan u maximaal 20 keywords plaatsen die betrekking hebben tot de pagina. Echter geeft deze functie geen waarde meer om hoger te komen in google. Google heeft deze uit zijn algoritmes gehaald. Echter andere zoekrobots nog niet. Dus ik zou aanraden om deze zeker te laten staan.


Puntje 4: Het gebruik van de meta description tagOok kan u op elke pagina een description tag plaatsen. Hierin geeft u een korte beschrijving van de context te vinden op de desbetreffende pagina. Gebruik hier ook zeker enkele sterke keywords.


Puntje 5: Waardevolle contextDe context op u website is de grootste en belangrijkste factor op u website. Een goede waardevolle context geeft veel informatie aan jouw bezoekers evenals aan google. Optimaliseer jouw context door u gewenste keywords meermaals te hergebruiken in u context.


Zo heb je meer dan 120 puntjes, maar als je je al houd aan deze 5 puntjes bereik je al heel veel in google. Wij bieden ook een checklist aan voor slecht €5 waar u meer dan 120 puntjes kan vinden hoe u uw website zo SEO mogelijk kan maken. Deze checklist vindt je op de seo checklist pagina


U website laten seo optimaliseren door ons.


Uiteraard zijn wij hier op gespecialiseerd en wij kunnen u webpagina zo seo optimaal mogelijk maken. Bovenstaande puntjes passen wij zeker en vast toe. Echter zijn er nog 100+ andere punten waar wij aan werken. De prijs voor seo optimalisatie hangt af van site tot site en van de wensen. Neem hiervoor contact op met ons via het contact formulier.