Wat is SEO?


SEO staat voor Search Engine Optimization. Dit betekend letterlijk, de optimalisatie van zoekmachines aan je website.


Tegenwoordig surft bijna iedereen in Nederland en België op het Internet en natuurlijk ook tot ver hierbuiten. Het internet bied tal van voordelen en als website bouwer of bedrijf kan je daar van profiteren. Door SEO optimalisatie te verrichten op jouw website maak je het mogelijk om hoger in de zoekrobots te komen. Stel je voor dat je een bijvoorbeeld een webshop hebt waar je ipods verkoopt, dan zou het tof zijn dat wanneer mensen in zoekrobots zoals google gaan zoeken naar woorden zoals ipod kopen , online ipod kopen , ipod aanschaffen , ipod accessoires en ga zo maar verder. Stel dat jij op nummer 1 staat in google op al deze woorden, dan haal je elke dag 1000den mensen naar je website die opzoek zijn naar ipods om te kopen. Met dat jij ze aanbied heb je veel kans dat er heel wat sales gaan volgen.

Maar ook voor bedrijven is dit tegenwoordig een enorm belangrijke factor. Stel je bent zelfstandige elektricien. Allemaal goed en wel, maar zonder klanten haal je nog steeds geen inkomsten. Stel je levert je diensten als elektricien in Amsterdam en alle streken er rond. Als je dan een website hebt en goed gevonden wordt op woorden zoals: elektricien Amsterdam , elektricien in Amsterdam , elektricien in de buurt van Amsterdam , elektricien Amstelveen , elektricien Lijnden en ga zo maar verder. Stel dat jij dan op die woorden hoog staat in google komen er weer bezoekers naar je website. De aanvragen zullen snel binnenkomen, dat kan ik je garanderen. Wij hebben al voor meerdere bedrijven de SEO gedaan welke van eenmanszaken naar BVBA`s zijn gegaan om de enorme aanvraag bij te kunnen houden.

Hoe kan 7nu u helpen bij SEO?


Wij zijn al meer dan 7 jaar gespecialiseerd in SEO en hebben al meermaals optimale resultaten geboekt. Eerst en vooral zullen wij moeten gaan onderzoeken wat potentiële keywords zijn en voor welke pagina deze belang hebben. Dit heet het keyword onderzoek.


Nadien zullen we aan je website zelf werken. Wij ondersteunen u bij alles en bespreken samen wat kan en niet. Zo is context een heel belangrijke factor en dat is ook wat je bezoekers lezen. Zo zijn er 100den punten waar aan gewerkt kan worden. Meer hierover vindt je op SEO on-page optimalisatie.


Vervolgens moet je website online gepromoot worden. Hiervoor moeten wij interessante sites benaderen die over hetzelfde onderwerp gaan als jouw website met de vraag of zij willen linken naar jouw website. Ook andere manieren worden naar boven gehaald hiervoor. Meer kan je vinden op deze linkbuilding pagina.


Via mail en skype geven wij total ondersteuning. Op het einde van de maand krijgt u steeds de overzichten binnen van de vooruitgang van jouw website in google evenals de geplaatste backlinks.


SEO afnemen bij 7nu.


Wij werken op een maandbasis waarin u zelf kan kiezen hoeveel uren er worden ingezet. Zo kan u zelf kiezen hoeveel u wilt investeren aan u website. Onthou wel, SEO is iets wat je moet onderhouden. De 1ne maand veel bekendheid maken en de maand daarna niets heeft negatieve invloed!


De prijs voor 1 uur SEO is €35 excl. Er dient minimaal 5 uur ingekocht te worden buiten de eerste maand. Dan is dit 10 uur omdat er veel tijd wordt gespendeerd aan het keyword overzicht en om je website te leren kennen. Moesten wij dan maar 5 uur kunnen werken blijft er amper tijd over voor echte aanpassingen en merk je ook amper vooruitgang. Dat is natuurlijk niet de bedoeling!


Voor een offerte aanvraag of meer informatie kan u mij bereiken via het contact formulier.